Kaksivaiheisen todennuksen käyttäminen

Kaspersky Password Managerin avulla voit käyttää kaksivaiheista todennusta, jonka ansiosta voit kirjautua turvallisemmin verkkosivustojen ja sovellusten tileihisi.

Huomautus: Tämä toiminto on käytettävissä vain tilauksen yhteydessä.

Kun kaksivaiheinen todennus on käytössä, sinun on annettava kirjautumistunnuksesi ja salasanasi lisäksi myös Kaspersky Password Managerissa luotu kertaluonteinen, 6-numeroinen salasana kirjautumisen yhteydessä.

Tällöin rikolliset eivät voi kirjautua tilillesi, vaikka käyttötietosi olisivat heidän tiedossaan.

Huomautus: Tämän ominaisuuden käyttäminen edellyttää, että lisäät kaksivaiheista todennusta käyttävät tilisi Kaspersky Password Manageriin älypuhelimellasi.

Kaspersky Password Managerin asentaminen älypuhelimeen

Kirjaudu sisään verkkosivustolle tai sovellukseen kertaluonteisella salasanalla